1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Bu acının tarifi yok
Bu acının tarifi yok

Bu acının tarifi yok

Ülkede şok etkisi yaratan feci kaza sonrası yüzlerce kişi Mağusa Devlet Hastanesi’ne akın etti. Mağusa’nın tanınmış ve çok sevilen ailelerinden biri olan Çiçek ailesinin oğlu ve Kaleli ailesinin torunu küçük Doğa’nın ölümü büyük üzüntü yarattı.

A+A-

 

Mağusa’da dün meydana gelen trafik kazasında iki buçuk yaşındaki Doğa Çiçek yaşamını yitirdi. Aynı araçta bulunan sürücü İpek Kaleli Çiçek, hayatını kaybeden Doğa’nın ikiz kardeşi Deniz Çiçek ve ablaları sekiz yaşındaki Ada Çiçek yaralanarak Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Sevgi YALMAN

Mağusa, dün yeni bir trafik kazası ile sarsıldı. Mağusa-Lefkoşa eski anayolu Berkel Mobilya yakınlarında meydana gelen feci kazada iki buçuk yaşındaki Doğa Çiçek hayatını kaybetti. Kaza, dün saat 16.50 sıralarında meydana geldi. İpek Kaleli Çiçek (39), yönetimindeki JM 814 plakalı Suzuki Swift marka araçla Mağusa istikametine doğru seyrederken sinyal vererek sağdaki tali yola dönüşe geçtiği sırada arkasından aşırı süratle gelen Nijerya uyruklu Enahoru Arausi (22), kullandığı MG 140 plakalı Mercedes marka araçla Çiçek’in kullandığı aracın sağ yan kısmına çarptı.

Çarpmanın etkisi ile savrulan MG 140 plakalı araba yol kenarındaki elektrik direğini devirdikten sonra tarlaya uçtu ve alev aldı.

Kaza sonucu JM 814 plakalı araçta bulunan iki buçuk yaşındaki Doğa Çiçek hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan sürücü İpek Kaleli Çiçek, hayatını kaybeden Doğa’nın ikiz kardeşi Deniz Çiçek ve ablaları sekiz yaşındaki Ada Çiçek yaralanarak Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan anne İpek Kaleli Çiçek ve kızı Ada Çiçek Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahaleden sonra ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polisin verdiği bilgiye göre, yanan araçtan hafif sıyrıklarla kurtulan Arausi yaya olarak anayola çıkıp olay yerinden kaçtı.

Arausi görgü tanıklarının verdiği bilgi üzerine polis tarafından kısa süre sonra hastanede göz altına alındı.

Ateş düştü

Mağusa’nın tanınmış ve çok sevilen ailelerinden biri olan Çiçek ailesinin oğlu ve Kaleli ailesinin torunu küçük Doğa’nın ölümü büyük üzüntü yarattı. Haberi duyan yüzlerce kişi ailenin acısını paylaşmak için hastaneye koştu.


 

Bu haber toplam 14161 defa okunmuştur
İlgili Haberler