1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. KTFF- KOP görüşmesi sabote edilmeye çalışılıyor
KTFF- KOP görüşmesi sabote edilmeye çalışılıyor

KTFF- KOP görüşmesi sabote edilmeye çalışılıyor

Elcil, Türkiye Cumhuriyeti yetkilileri ve KKTC’deki yetkililerin,KTFF ile Güney KOP arasında devam eden görüşmeleri sabote etmeye çalıştıklarını iddia etti.

A+A-

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil, Türkiye Cumhuriyeti yetkilileri ve KKTC’deki yetkililerin, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) ile Güney Kıbrıs’taki Futbol Federasyonu (KOP) arasında devam eden görüşmeleri sabote etmeye çalıştıklarını iddia etti.

Türkiye Cumhuriyeti yetkilileri ve 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu eski Başkanı Ömer Adal’ın Kıbrıs Türk futbolunu dünyaya açma girişimlerini nasıl engellediklerinin hala daha hafızalarda olduğunu iddia eden Elcil, “çözüm istiyoruz”, “çözümden kaçan taraf biz olmayacağız”, “yılbaşına kadar çözüm olacak “söylemlerinin samimiyetsizliği ortaya koyduğunu ileri sürdü.

Elcil, “Eğer samimiyseniz, aynen bizim yaptığımız gibi ortaya çıkar ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Kıbrıs Futbol Federasyonu arasında devam eden görüşmelerin sonuçlanması için çaba ve destek verirsiniz” dedi.

(tak)

Bu haber toplam 2298 defa okunmuştur