1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. YDÜ Hastanesi 5 yaşında
YDÜ Hastanesi 5 yaşında

YDÜ Hastanesi 5 yaşında

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi 5. Hizmet Yılını tamamlamış olması nedeniyle, Yakın Doğu Hastanesi Başhekimi Doktor Sevim Erkmen, açıklama yaptı.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi 5. Hizmet Yılını tamamlamış olması nedeniyle, Yakın Doğu Hastanesi Başhekimi Doktor Sevim Erkmen, açıklama yaptı. Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şu şekilde:

“ Ülke insanımız 5 yıldır kaliteli ve doğru teşhis ile daha iyi tedavi olanaklarını ülkesinde bulmanın huzuru ve rahatlığı içindedir. Bu huzuru sağlayan tüm Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi personeline sonsuz teşekkür ederiz.

Bugün Hastanemiz 130’u akademisyen (profesör, doçent, yardımcı doçent)  doktor, 194’ü sağlık personeli olmak üzere toplam 670 çalışanıyla sağlık alanında halka hizmet veriyor. Hastanemizin hizmet vermeye başladığı 2010 yılından bu yana 500,000’e yakın hasta kabul edilmiş, bu hastalara en  iyi sağlık hizmetleri verilmiştir.

Kurucu Rektörümüz Sayın Dr. Suat İ. Günsel'in “Adada Kıtalı Gibi Yaşamak” sözünü hiç unutmadan, ülke insanımızın gelişmiş ülkelerdeki gibi en üst teknoloji ve en ehil ellerde sağlık hizmeti alması için canla başla, Tıbbi Etik Değerlerinden ödün vermeden, Hasta Haklarına sonsuz bir saygı ve sevgi ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.”

Acil serviste 24 saat kardiyolog, uzman doktor ve acil servis doktoru hizmeti...

“Bugün, 24 saat hizmet veren acil servisimizde, hastaların en iyi hizmeti, en ehil ellerden alabilmesi için acil servis doktoru yanında uzman doktorlarımız ve hocalarımız 24 saat görev yapmaktadır.  Acil vakalar içerisinde en acil olan kalp hastalıkları için de 24 saat kesintisiz hizmet veren ve her çeşit kalp hastalığına müdahale edebilecek donanımda uzman bir ekip görev başındadır.”

24 saat radyoloji ve tahlil laboratuvarı hizmetleri...

“Tıbbi görüntüleme alanında radyoloji ve nükleer tıp bölümleri ve laboratuvarlarımız 24 saat kesintisiz hizmete devam etmektedir. Tüp bebek merkezimiz, tıbbi etik kurallar ve yasalar kapsamında kişiye saygı, güven ve gizliliği ön planda tutarak çalışmalarına devam etmektedir. Kanser hastalığının korkunç boyutta olduğu ülkemizde medikal onkoloji ve radyasyon onkoloji merkezi son teknoloji ile ehil ellerdedir. Kronik böbrek yetmezliği ve kronik böbrek hastalıklarının da çok fazla sayıda olduğu ülkemizde, hemodiyaliz merkezimiz de  hizmetlerini başarılı bir şekilde sürdürmektedir.

Adamızda ilk kez hastanemiz tarafından yapay kalp nakli yapılmış ve şu ana kadar yapay kalp ameliyatları 4 hastada başarılı bir şekilde uygulanmıştır.

Ülkemiz insanının sağlık hizmetlerine en kısa sürede ulaşmasını sağlamak üzere 2015 yılında Girne Hastanesi ile G.Mağusa ve Güzelyurt Dispanserleri'nin açılışı gerçekleşmiştir.

5.yıl sonunda ülkemiz için mutluyuz gururluyuz. Daha nice yıllar en yeni teknolojik gelişmeleri takip ederek  ülkemiz insanına en iyi sağlık hizmetlerini sunabilmek için çalışmaya devam edeceğiz” YD

 

Bu haber toplam 2534 defa okunmuştur