1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Salonlara geri döndü
Salonlara geri döndü

Salonlara geri döndü

Yeniden salonlara dönen Masa Tenisi’nin altın kızı Hurey Cambaz Ahmetoğlu Yakın Doğu Üniversitesi’nin başarısı için ter dökmeye başladı.

A+A-

 

Yeniden salonlara dönen Masa Tenisi’nin altın kızı  Hurey Cambaz Ahmetoğlu Yakın Doğu Üniversitesi’nin (YDÜ) başarısı için ter dökmeye başladı.
Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen ve Yakın Doğu Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, G. Spor Birliği ve Bekiroğulları Ltd. olmak üzere dört takımın mücadele ettiği Kadınlar Ligi’nde Yakın Doğu Üniversitesi takımında yer alarak takımının başarısı için ter döken şampiyon sporcu uzun aranın ardından yeniden salonlara dönmenin mutluluğunu yaşıyor.
Geçmişte elde ettiği 13 şampiyonluk başarısı ile göz dolduran Masa Tenisi’nin Altın Kızı  Hurey Cambaz Ahmetoğlu, yeniden kavuştuğu raketi ile eski günlerini aratmıyor.
Kadınlar Masa Tenisi Ligi’nde 16 Nisan’da oynanacak son hafta karşılaşmaları öncesinde takımı YDÜ’ünün galibiyetinde önemli rol oynayan Ahmetoğlu, başarılı oyunu ile genç sporculara da örnek oluyor.

Bu haber toplam 2163 defa okunmuştur