1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 3 bin 654 TL değerindeki ürünleri ödemeden marketten çıktılar
3 bin 654 TL değerindeki ürünleri  ödemeden marketten çıktılar

3 bin 654 TL değerindeki ürünleri ödemeden marketten çıktılar

Bir süpermarkette, kozmetik, kişisel bakım ve bazı gıda ürünleri çalan zanlılar A.O. ve F.G. tutuklanarak, mahkemeye çıkarıldı. Her 2 zanlının da 15’er bin TL nakit teminat yatırmaları şartıyla tutuksuz yargılanmalarına karar verildi.

A+A-

Lefkoşa da faaliyet gösteren bir süpermarkette, kozmetik, kişisel bakım ve bazı gıda ürünleri çalan zanlılar A.O. ve F.G. tutuklanarak, mahkemeye çıkarıldı. Her 2 zanlının da 15’er bin TL nakit teminat yatırmaları şartıyla tutuksuz yargılanmalarına karar verildi.

Polis memuru Kadir Çetin mahkemede olguları aktardı.

Polis, 28 Haziran 2024 tarihinde, saat 21.30 sıralarında, Lefkoşa da faaliyet gösteren bir süpermarkete müşteri olarak giden zanlıların market içerisinde satışa sunulan toplam 3 bin 654,41 TL değerindeki muhtelif ürünleri alıp, çantalarına koyarak, ödeme yapmadan market dışına çıkarmak suretiyle çaldıklarının tespit edildiğini söyledi.

Polis memuru, zanlıların 1 Temmuz tarihinde tespit edildiğini kaydetti.

Zanlıların evinde yapılan aramada çalınan ürünlerin bir kısmının bulunduğunu mahkemeye aktaran polis, zanlıların ifadelerinde suçlarını kabul ettiklerini, ayrıca aleyhlerine getirilen davya da kabul yönünde cevap verdiklerini açıkladı.

Zanlıların ülkede yasal statüleri bulunduğunu kaydeden polis, uygun bir teminata bağlanmalarını talep etti.

Şahadeti değerlendiren Yargıç Jale Ergüden, zanlıların yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, 15’er bin TL nakit teminat yatırmaları ve haftada 3 gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücutta bulunmaları koşulu ile tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.

Bu haber toplam 455 defa okunmuştur
Etiketler : ,