1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “5 makine tamir edilmedi, sadece 2 tanesi devrede”
“5 makine tamir edilmedi, sadece 2 tanesi devrede”

“5 makine tamir edilmedi, sadece 2 tanesi devrede”

Elektrik Çalışanları Sendikası Başkanı Ahmet Tuğcu, Başbakan Ünal Üstel’in Teknecik’teki beş makineyi tamir ettirdiğini söylediğini ancak dip yakıt sorunu ve yedek parça eksikliği yüzünden makinelerin tam olarak devreye alınamadığını belirtti.

A+A-

Elektrik Çalışanları Sendikası Başkanı (EL-SEN) Ahmet Tuğcu, Başbakan Ünal Üstel’in Teknecik’teki beş makineyi tamir iddialarını yalanladı, dip yakıt sorunu ve yedek parça eksikliği yüzünden makinelerin tam olarak devreye alınamadığını belirtti.

Yazılı açıklama yapan Tuğcu, sadece 2 makinenin tam olarak devreye alındığını kaydetti, “Makineleri aynı anda devrede tutma çabası, çamur yakıt ve hala eksik yedek parça yüzünden mümkün olamamaktadır” açıklamalarında bulundu.

“Sayın Başbakanı bir kez daha ciddiyete ve asıl işiyle meşgul olmaya çağırıyoruz.” ifadelerini kullanan Tuğcu, “Halka yalan söylemeyi bıraksın ve kalıcı çözüm için gerekli adımları atsın.” dedi. Tuğcu, “Kendisinden bulunduğu yerin ağırlığına yakışan hareketler bekliyoruz. Biz işimize bakıyoruz. Onlar kötü yönetip kötü yakıtla sabote ediyor, biz inadına temizleyip kırılanları gece gündüz durmadan çalışıp tamir ediyoruz. KIB-TEK’in sonu KTHY gibi olmayacak!” şeklinde konuştu.

455358785-1972998283150624-6519874378759866920-n.jpg

 

Bu haber toplam 1468 defa okunmuştur