1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Dizinden vurulan Ahmet Keskin yoğun bakımda
Dizinden vurulan Ahmet Keskin yoğun bakımda

Dizinden vurulan Ahmet Keskin yoğun bakımda

Lefkoşa’da meydana gelen “Ağır Yaralama, Kanunsuz Ateşli Silah Taşıma, Tasarruf, Kullanma, Kanunsuz Patlayıcı Madde Taşıma ve Tasarrufu ve Meskûn Mahalde Ateş Açma” suçlarından tutuklanan zanlı M.L. mahkemeye çıkarıldı.

A+A-

Lefkoşa’da meydana gelen silahlı saldırının zanlısı 'turist' çıktı, dizinden vurulan Ahmet Keskin ise yoğun bakıma alındı.

Lefkoşa’da, “Ağır Yaralama, Kanunsuz Ateşli Silah Taşıma, Tasarruf, Kullanma, Kanunsuz Patlayıcı Madde Taşıma ve Tasarrufu ve Meskûn Mahalde Ateş Açma” suçlarından tutuklanan zanlı M.L., mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede, polis memuru Özgür Sunalp, olayla ilgili bulguları aktardı. Sunalp’in verdiği bilgilere göre, 22 Şubat 2025 tarihinde saat 15:15 sularında Lefkoşa’daki Şht. Mustafa Ahmet Ruso Caddesi üzerinde, işletmeciliğini Ahmet Keskin’in yaptığı bir restoranda, zanlı M.L. (E-25, TC, turist) tasarrufundaki Glock marka tabanca ile, Ahmet Keskin’i sağ bacağından vurdu.

Saldırının hemen ardından yapılan incelemelerde, olay yerinde bir adet 9 mm kovan bulundu. Ayrıca, olay yerinin çevresinde yapılan araştırmalarda zanlının giydiği bir ceket ve şapka ile olayda kullanılan tabanca ve şarjörde toplam 8 adet canlı 9 mm mermi ele geçirildi.

Polis memuru Sunalp, zanlının eşkali üzerinden yapılan inceleme ve güvenlik kameralarındaki görüntülerle tespit edilerek sınır kapılarına bilgi verildiğini belirtti. Zanlı, Ercan Havalimanı’ndan çıkış yapmaya çalışırken yakalandı. Ahmet Keskin ise Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünde ameliyat olduktan sonra yoğun bakım ünitesine alındı.

Polis, zanlının ifadelerinin araştırılacağını ve kullanılan silahın balistik incelemeye gönderileceğini belirtti. Soruşturmanın devamı için zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına karar verildi.

1 kişi daha tutuklandı

Öte yandan polis, Pazar gün olayla bağlantılı 1 kişinin daha tutuklandığını açıkladı.

Polis, tutuklanan şahsın 30 yaşındaki M.E. olduğunu duyurdu.

Bu haber toplam 1653 defa okunmuştur
Etiketler : ,