1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dört sezon sonra buluşuyorlar
Dört sezon sonra buluşuyorlar

Dört sezon sonra buluşuyorlar

K-Pet Süper Lig’in 12’nci haftası iki tane 18 puanlı ekip, Mormenekşe ile Doğan Türk Birliği’nin mücadelesine sahne olacak.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
K-Pet Süper Lig’in 12’nci haftası iki tane 18 puanlı ekip, Mormenekşe ile Doğan Türk Birliği’nin mücadelesine sahne olacak. Bu sezon yükseldiği Süper Lig’de 12 maç sonunda 5’inci sırada bulunan Mormenekşe kendi sahasında 4’üncü konumda yer alan Süper Lig’in tek Girne ekibini ağırlayacak. İki takım 2008 – 2009 sezonundan sonra ilk kez lig maçında karşılaşacak.

Son iki maç golsüz bitti
Her iki takım uzun bir zamandan sonra ilk kez karşı karşıya geliyorlar. Doğan Türk Birliği’nin 2008 – 2009 sezonunda şampiyon olarak Süper Lig’e çıktığı sezon lig maçı kapsamında son kez karşılaşan iki ekibin mücadelesi Girne’de oynanırken taraflar sahadan 0-0’lık beraberlikle 1’er puanla ayrılmıştı. Aynı sezonun 9’uncu haftasında Mormenekşe’nin ev sahipliğinde oynanan maç da 0-0’lık skorla tamamlanmıştı.

İkinci devre daha çok atıyorlar
Her iki takımın 11 haftası geride kalan sezonda attığı gollere bakıldığında Mormenekşe kaydettiği 14 golün 6 tanesini ilk devrede, 8 tanesini ikinci devrede atma başarısı gösterdi. Doğan Türk Birliği bu sezon attığı 23 golün 10 tanesini ilk devrede, 13 tanesini ikinci devrede kaydetti. Mormenekşe kendi evinde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet elde ederken berabere kalmadı. Evinde 10 gol atan Mormenekşe kalesinde 7 gol gördü. Bu sezon deplasmanda 5 maç oynayan Doğan Türk Birliği bu maçlarda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Deplasmanda 11 gol atan Girne ekibi, kalesinde 12 gol gördü.

Bu haber toplam 2131 defa okunmuştur