1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. ERASURE’ın en yenisi...
ERASURE’ın en yenisi...

ERASURE’ın en yenisi...

Synth-pop’un öcülerinden Erasure, “Tomorrow’s World” adlı yeni albümleri ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı!

A+A-

 

Synth-pop’un öcülerinden Erasure, “Tomorrow’s World” adlı yeni albümleri ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı! ‘When I Start To (Break It All Down)’ adlı single’ları ile başarı yakalayan ikilinin yeni albümü Lady Gaga, Pet Shop Boys gibi dans sahneleri mükemmel olan grupların prodüktörlüğünü üstlenen Frankmusik önderliğinde yapıldı. Bütün şarkıları Bell ve Clarke tarafından yazılan “Tomorrow’s World”; New York, Londra ve Vince Clarke’ın Maine’deki stüdyosunda kaydedildi. Stüdyonun albüm için özel oluşunun nedeni ise bu sürede Vince’in albüm tamamlanmadan son dokunuşları kendi analog synth koleksiyonu ile burada yapmış olması. Sonuç, son derece çağdaş ve klasik elektronik müziğin aynı albümde buluşması oldu.

 

 

 


MARIA CALLAS-The Callas Effect

 

Dünyanın en büyük ve önemli opera sanatçılarından biri olan Maria Callas gerçek bir diva ve opera ikonu. Hayat hikayesi, sesi ve performansı yıllarca izleyenleri derinden etkiledi. Hala sesiyle dinleyenlerini etkilemeye devam eden sanatçının en mükemmel ve özel kayıtlarının toplandığı The Callas Effect Maria Callası ölümsüz görenler için vazgeçilmez bir eser. The Callas Effect sesiyle ve hayatıyla birçok insanı derinden etkileyip ilham kaynağı olan Maria Callasa doyamayacağınız bir albüm! Sanatında radikal, sosyal yaşamında muhafazakar, ve kesinlikle özgür olan Maria Callas ile içten ve kişisel bir yolculuğa çıkmak için bu albümü kaçırmayın...

 

 


LION KING.. Şimdi de dinleyin..

 

Aslan Kralın yediden yetmişe bütün hayranları için bugüne kadarki filmlerden ve Broadway performanslarından seçilen en bilinen ve en güzel şarkıların toplandığı The Lion King Best Of albümü çıktı! 1994 yılında çıkan ilk soundtracki 10 milyonun üzerinde satmıştı ve Can You Feel th Love Tonight ve Circle of Life singleları ile Grammy Ödülü almıştı.

 

 

 

 


Yepyeni: KAMI THOMPSON

 

Richard ve Linda Thompsonın en genç kızları ve Teddy Thompsonın kız kardeşi Kami Thompson, Love Lies adlı albümü ile George Harrisonın Dont Bother Me adlı şarkısının kendine özgün yorumu ile beraber yepyeni blues şarkılarını müzikseverlerle paylaşıyor. Babasının gitarda, abisinin vokallerde ve gitarda eşlik ettiği Kami Thompsonın çıkış şarkısı ise Tick Tock şimdiden çok beğenildi! Bu albümü kaçırmayın!

 

 


S.C.U.M :Yeni albüm çıktı..

 

İngiltere’nin en bilenen gruplarından biri haline gelmeyi tam üç yıl önce çıkardıkları ilk single’ları ile başaran grup S.C.U.M, şimdi yepyeni ve oldukça iddialı bir albümle dinleyenlerinin karşısına çıktı: “Again Into Eyes”. Londra’da kaydedilen 10 şarkılık albümün ilk single’ı ‘Amber Hands’ çıktığından beri albümün geri kalan bütün şarkıları merakla bekleniyordu. Sevenlerini yine şaşırtmayan ve psychedelia, space-rock ve avant-garde tarzdaki melodileri popla beraber bir dengede tutmayı başaran S.C.U.M, Thomas Cohen (vokal), Bradley Baker (elektronik düzen), Samuel Kilcoyne (synthetizer), Melissa Rigby (davul) ve Huw Webb’den (bas) oluşuyor.

 

 


HAFTANIN ALBÜMÜ: BUIKA – EN MI PIEL

 

Mağusa Kültür Sanat Festivaline de katılarak yaptığı müziği Kıbrıslılarla da buluşturan ve dünyanın birçok merkezinde de verdiği konserlerle de sevenleriyle buluşarak herkese unutulmaz dakikalar yaşatan Buika, en sevilenlere ek olarak birkaç yeni şarkısının da bulunduğu toplama albümü “En Mi Piel” ile caz koleksiyonunuzda ayrı bir yeri hak ediyor! Sanatçı, ünlü yönetmen Pedro Almodovar’ın yeni filmi “La Piel Que Habito” için seslendirdiği şarkılara ek olarak ‘Sueño Con Ella’ ve ‘Como Era’ adlı yeni iki şarkısına da bu 2 CD’lik toplama albümde yer veriyor. Güçlü sesi ve anlatım tarzının özgünlüğüyle dikkat çeken Buika, dinleyenlerinin bildiği gibi hüznü dahi kuvvetle sunduğu şarkılarıyla ve ezgileriyle alıp götüren Latin müziğiyle bambaşka bir dünyanın kapılarını açıyor...

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1503 defa okunmuştur