1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. JOY DIVISION TO NEW ORDER...
JOY DIVISION TO NEW ORDER...

JOY DIVISION TO NEW ORDER...

Total: From Joy Division To New Order projesi ile, İngiliz müzik tarihinin en önemli iki ismi ilk kez aynı albümde buluşuyor

A+A-

 

 

 

Kaçırmayın:

JOY DIVISION TO NEW ORDER...

 

Total: From Joy Division To New Order projesi ile, İngiliz müzik tarihinin en önemli iki ismi ilk kez aynı albümde buluşuyor. Totalda her iki grubun da şimdiye kadar yayımlamış oldukları başarılı şarkılarını tarihsel bir bütünlük içerisinde bulabileceksiniz. Bir tarafta Joy Divisionın kült şarkısı Love Will Tear Us Apart ve unutulmaz Atmospherei, diğer taraftan New Order klasikleri Blue Monday, Bizarre Love Triangle ve True Faith... Albümde New Orderın yepyeni şarkısı Hellbent de yer alıyor.

Şarkı Listesi
1. Joy Division Transmission
2. Joy Division - Love Will Tear Us Apart
3. Joy Division Isolation
4. Joy Division - She's Lost Control
5. Joy Division Atmosphere
6. New Order Ceremony
7. New Order Temptation
8. New Order - Blue Monday
9. New Order - Thieves Like Us
10. New Order - The Perfect Kiss
11. New Order - Bizarre Love Triangle
12. New Order - True Faith
13. New Order Fine Time
14. New Order - World In Motion
15. New Order Regret
16. New Order Crystal
17. New Order Krafty
18. New Order Hellbent

 

 

 


 

APPARAT... Beklediğinize değecek..

 

Elektronik müziğin süper ismi Apparatın Black Water adlı şarkısı çarpıcı olduğu kadar kulağa hoş gelen bir besteye, ve duygusal dürtüleri de tetikleyen bir ritme sahip. Apparatın değişimindeki beyin olan Sascha Ringi müziğe başlatan Doğu-Almanya techno müziğine karşı bir manifesto gibi duran bu yeni parça, techno müziğe birçok yeni açıdan yaklaşıyor. Özenle döşenmiş notalar, hüzünlü melodiler, ve büyüleyici şekilde değişen ritime eklenen gitar, davul ve klavye parçanın daha da derinden etkilemesini sağlıyor. Bir arada iken studyoda bilgisayardan yapılmış bir müziktense canlı bir orkestra ile yapılmış bir sahne performansını yaşatan bu birleşimler, Saschanın hem techno müziğe olan aşkının hem de bu konudaki üstün yeteneğinin kanıtı. Her dinleyende bir tepki uyandıracak olan bu parçayı kesinlikle dinlemeli, Apparatın artan hayran kitlesinin bir parçası olmalısınız! Unutmadan ekleyelim; yeni Apparat albümü The Devils Walk Eylül sonu çıkıyor...

 


 

Muhteşem remikslerle

DEPECHE MODE-REMIXES 2:81-11

 

Müzik dünyasını efsanevi gruplarından Depeche Modeun Remixes 2: 81-11 adlı albümü EMI etiketiyle tüm müzikseverlerin beğenisine sunuldu. Efsane grubun tüm kariyerinin en dikkat çeken şarkılarının yeni ve klasik mikslerinin bir koleksiyonu olan Remixes 2: 81-11da 1981 tarihli ilk albüm Speak And Spellden 2009 tarihli Sounds Of The Universee kadar, her biri önemli başarılar elde etmiş albümlerinden şarkıların remiksleri bulunuyor. Bu proje, 1 milyonun üstünde satan 2004 tarihli Remixes 81-04un bir devamı niteliğinde... Albümde yer alan remiksler, Depeche Modeun dünyanın en etkileyici ve yenilikçi gruplarından biri oluşunu özellikle vurgulayan bir tarza sahip. Remixes 2: 81-11 tek CDlik, 3CDlik ve plak formatlarında tüm müzik marketlerde.

 

 


 

 

Metal müziğin yeni favorilerinden;

RISE TO REMAIN

 

İngiliz grup Rise to Remain ile tanışmanın vakti geldi: Metal Hammer-Golden God Ödüllerinde En İyi Yeni Grup ve 2010 Kerrang Ödüllerinde En İyi Çıkış Yapan İngiliz Grup ödüllerinin sahibi Raise To Remain Londrada kuruldu. Metal müziğin iddiali temsilcileri; Trivium, Korn, Hatebreed, Five Finger Death Punch, Shadows Fall, Bullet For My Valentine ve Iron Maiden gibi dünyanın en iyi grupları arasında gösterilen isimlerle turneye çıktı. Başarılı grubun The Serpent isimli şarkılarını resmi internet sayfalarını ziyaret edip indirebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1105 defa okunmuştur