1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Özyalçın ailesinden anlamlı katkı
Özyalçın ailesinden anlamlı katkı

Özyalçın ailesinden anlamlı katkı

Özyalçın ailesi, Girne Akçiçek Hastanesi’nde yapılan PCR testlerinde yaşanan yoğunluğu sonlandırmak adına, Karakum’daki Özyalçın şirketler grubuna ait binayı Sağlık Bakanlığı’na tahsis etti.

A+A-

Özyalçın ailesi, Girne Akçiçek Hastanesi’nde yapılan PCR testlerinde yaşanan yoğunluğu sonlandırmak adına, Karakum’daki Özyalçın şirketler grubuna ait binayı Sağlık Bakanlığı’na tahsis etti.

Yağmur Özyalçın, Karakum, Uğur Mumcu Bulvarı’nda bulunan Özyalçın Şirketler Grubuna ait binanın, hayatını kaybeden şirket kurucusu babaları Oğuz Özyalçın anısına Sağlık Bakanlığı’na tahsis edildiğini duyurdu.

Dört gün gibi kısa sürede tamamlanan bina projesi, aynı zamanda ilerde aşı merkezi olarak kullanılmak üzere tasarlandı.

pp-050.jpg

Yağmur Özyalçın: “Babalar günü yaklaştı, babamızın anısına…”

Özyalçın Group of Companies Direktörü Yağmur Özyalçın, “Babalar gününde babamızı bu vesileyle anmak istedik, onun anısına herhangi bir maddi karşılık beklemeden buranın kullanımını Sağlık Bakanlığı’na verdik” dedi.

YENİDÜZEN’e konuşan Özyalçın, PCR testlerinden dolayı gerek Girne Akçiçek Hastanesi’ndeki yoğunluk gerekse Girne’de test yaptırmak isterken vatandaşların yaşadığı sıkıntılara katkıda bulunmak için, şehrin yükünü bir nebze de olsa azaltmak için katkıda bulunduklarını ifade etti.

Özyalçın, test merkezinin bu sabah hizmete girdiği bilgisini de paylaştı. “PCR testleri yapılmaya başlandı. Artık Girnelilerin test sıkıntısı olmayacak.” dedi.

Şirket Direktörlerinden Yağmur Özyalçın, sosyal medyada yaptığı paylaşımında ise şunları ifade etti:

“Bir haftadır Girne Akçiçek Hastanesi’nde yapılan PCR testlerinde yaşanan yoğunluğu sonlandırmak adına Karakum’da Uğur Mumcu Bulvarında bulunan şirketimize ait binayı Rahmetli Babamız, Kurucumuz Oğuz Özyalçın anısına Sağlık Bakanlığı’na tahsis etmiş bulunuyoruz.

Sadece 4 gün içinde, Girne Halkının daha modern ve çağdaş şartlarda test yaptırabilmesi ve ilerde aşı merkezi olarak kullanılmak üzere gereken tüm altyapı ve tadilat işlerini tamamladık.

Sürecin ilerlemesinde katkısı geçen herkese teşekkür eder, tüm halkımıza sağlıklı günler dileriz.”

Bu haber toplam 3819 defa okunmuştur
Etiketler : ,