4 uyuşturucu mahkumuna ERKEN TAHLİYE

“Uyuşturucu satmak ve bulundurmak” suçlarından dolayı mahkeme kararıyla hapis cezası alan ve Merkezi Cezaevi’nde bulunan 4 mahkum, tahliye süreleri dolmadan, dün Şartlı Tahliye Kurulu’nun aldığı karar ile tahliye edildi. 'Yasadışı' olarak yorumlanan bu ta

 



“Uyuşturucu satmak ve bulundurmak” suçlarından dolayı mahkeme kararıyla hapis cezası alan ve Merkezi Cezaevi’nde bulunan 4 mahkum, tahliye süreleri dolmadan, dün Şartlı Tahliye Kurulu’nun aldığı karar ile tahliye edildi. 'Yasadışı' olarak yorumlanan bu tahliyelerin neden erkene alındığı bilinmiyor.

3 MART’TA BAŞVURU HAKLARI VARDI…  Timuçin Zorluoğlu, Fuat Gürtunalı, Özgür Atakerler ve İssak Eleweke adlı mahkumlar, 31 Ağustos’ta yaptıkları şartlı tahliye başvuruları kurul tarafından reddedilmişti.  Mahkumların, bir sonraki başvuru hakları ise 3 Mart’ta gerçekleşmesi gerekirken, ani bir kararla serbest kalmaları sağlandı.

HEPSİ UYUŞTURUCUDAN MAHKUM… Timuçin Zorluoğlu uyuşturucudan 4 yıl, Fuat Gürtunalı uyuşturucudan 4 yıl, Özgür Atakerler uyuşturucudan 3 yıl ve İssak Eleweke uyuşturucudan 4 yıl hapse mahkum olmuştu.

Haberin ayrıntıları bugün gazeteniz YENİDÜZEN’DE

Haberler Haberleri