1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. UBP’de Meclis Başkan seçimi, yönetimi ikiye mi böldü?
UBP’de Meclis Başkan seçimi, yönetimi ikiye mi böldü?

UBP’de Meclis Başkan seçimi, yönetimi ikiye mi böldü?

UBP’de Meclis Başkanı seçimleri, yeni bir krize doğru evriliyor…

A+A-

UBP’de Meclis Başkanı seçimleri, yeni bir krize doğru evriliyor…

Partinin yönetimi, basına yaptıkları açıklamalarda, Perşembe gün açıklanacak adaylarla ilgili farklı isimler zikrediyor, zikredilen isimler ise aday olmayacaklarını bildiriyor.

UBP Genel Başkanı Ünal Üstel dün yaptığı açıklamasında daha önce aday gösterilen Faiz Sucuoğlu ve Kutlu Evren’in yeniden aday gösterilmeyeceğini ifade etti ancak bugün açıklama yapan UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, “önceliğin Kutlu Evren ve Faiz Sucuğlu’nda olduğunu” söyledi.

Öte yandan Faiz Sucuoğlu ise “Hiç umurumda değil, tümüne saygım sonsuz, tümü arkadaşım. Ama hiç umurumda değil. Bana teklif gelmedi” dedi.

Parti yönetiminden yapılan tezat açıklamalar, kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

Dün, Diyalog’a konuşan Başbakan Ünal Üstel, daha önce aday gösterilen Faiz Sucuoğlu, Zorlu Töre ve Kutlu Evren’in yeniden aday gösterilmeyeceğini belirterek, yeni bir isim önereceğini söyledi.

Üstel, Parti Meclisi toplantısının ardından milletvekilleriyle bir araya geldiğini belirterek “bu kez önerilecek ismi herkes destekleyecek” dedi.

Öte yandan Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, UBP’nin Perşembe gün açıklayacağı yeni Meclis Başkan adayı için önceliğin “Faiz Sucuoğlu ile Kutlu Evren’de olduğunu” söyledi.

Hasipoğlu’nun açıklaması üzerine YENİDÜZEN’e kısa bir açıklama yapan Faiz Sucuoğlu ise “Hiç umurumda değil, tümüne saygım sonsuz, tümü arkadaşım. Ama hiç umurumda değil. Bana teklif gelmedi” yanıtını verdi.

Bu haber toplam 1524 defa okunmuştur