1. HABERLER

  2. YEREL YÖNETİM SEÇİMLERİ 2022

  3. Uluçay: Üniversite ile şehrin yakın iş birliği içerisinde olmasını istiyoruz
Uluçay: Üniversite ile şehrin yakın iş birliği içerisinde olmasını istiyoruz

Uluçay: Üniversite ile şehrin yakın iş birliği içerisinde olmasını istiyoruz

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gazimağusa Belediyesi Başkan adayı Dr. Süleyman Uluçay ve CTP Gazimağusa Belediyesi Meclis Üyesi adayları, Doğu Akdeniz Üniversitesi Akademik Personel Sendikası’nı (DAÜ-SEN) ziyaret etti.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gazimağusa Belediyesi Başkan adayı Dr. Süleyman Uluçay, üniversite ile şehrin; gerek akademik birikim, gerek ekonomik anlamdaki potansiyel ve gerekse de sosyal-kültürel açıdan yakın işbirliği içerisinde olmasını istediklerini söyledi.

Uluçay ve CTP Gazimağusa Belediyesi Meclis Üyesi adayları, Doğu Akdeniz Üniversitesi Akademik Personel Sendikası’nı (DAÜ-SEN) ziyaret etti.

“DAÜ-SEN’İN DÜŞÜNCELERİNE VE BİLGİ BİRİKİMİNE HER ZAMAN İHTİYACIMIZ OLACAK”

CTP Gazimağusa Belediyesi Başkan adayı Dr. Süleyman Uluçay, üniversite ile şehrin; gerek akademik birikim, gerek ekonomik anlamdaki potansiyel ve gerekse de sosyal-kültürel açıdan yakın işbirliği içerisinde olmasını istediklerini söyledi. Dr. Süleyman Uluçay, DAÜ-SEN’in düşüncelerine ve bilgi birikimine her zaman ihtiyaçları olacağını dile getirdi.

Hoşkara: "Geçmişte birçok alanda ortak mücadeleler verdik"

Ziyarette konuşan, DAÜ-SEN Başkanı Ercan Hoşkara ise, sendikalarının uzun yıllardır gerek CTP, gerekse de diğer sol partilerle dayanışma içinde olduğunu anımsattı, "Geçmişte birçok alanda ortak mücadeleler verdik" dedi.

suleyman-ulucay-ctp-1-001.jpeg

suleyman-ulucay-ctp-3-001.jpeg

Bu haber toplam 2926 defa okunmuştur