1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Veri merkezi işbirliği
Veri merkezi işbirliği

Veri merkezi işbirliği

Near East Technology, Telsim Vodafone ile veri Merkezi ve bulut hizmetler konusunda işbirliği anlaşması imzalandı.

A+A-

Near East Technology, dijital dönüşüm çalışmaları konusunda çözüm ortaklarına hizmet sunmaya devam ediyor. Bu çerçevede Near East Technology ile Telsim Vodafone ile veri paylaşımı anlaşması imzalandı.

Anlaşmaya Near East Technology Yönetim Kurulu Başkanı Enver Haskasap ve Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz imza attı.

Toplantıya Near East Technology Genel Müdürü Renan Avni, Vodafone İş Biriminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sevim Beşok Esendağlı, Near East Technology Sistem ve Donanım Grup Müdürü İbrahim Babaliki, Vodafone Kurumsal Pazarlama ve Sabit İnternet Müdürü Özgür Çakmak eşlik etti.

Haskasap: “Dünyadaki son teknolojileri takip edip, bunları çözüm ortaklarımıza sunuyoruz”

Near East Technology Yönetim Kurulu Başkanı Enver Haskasap, dünyadaki son teknolojileri takip edip, bunları çözüm ortaklarına sunmak için çalıştıklarını belirtti.

Dünya standartlarında hizmet kalitesi sunduklarını anlatan Haskasap, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Haskasap, “Near East Technology güçlü kurumsal yapısı ve üst seviye hizmet anlayışıyla teknolojinin her alanında hizmet vermekte ve şirketlere ihtiyaçları doğrultusunda uygun çözümler üreterek, sektörlerinde farklılık yaratmalarına olanak veren çözümler geliştirmektedir.Kurumların mevcut işleyişlerinde dijital dönüşümü hızlandırmasının zorunlu hale geldiği bu  dönemde, işleri verimli yürütmek ve maliyetleri optimize edip, iş sürekliliğini ve hizmet kalitesini korumak prensibine dayalı olarak birçok dijital dönüşüm projesi ile çalışmaktayız” dedi.

Örnek dijital dönüşüm projelerinin başında gelen veri merkezlerinin ve bulut hizmetlerinin,  dijital verilerin depolanması, kullanılması ve düzenli aralıklarla yedeklenmesini sağlayan hizmetlerinin bilişim teknolojileri alanında öncü olmalarının en güzel örneği olduğuna dikkat çeken Haskasap, sözlerine şöyle devam etti:

7 gün 24 saat kesintisiz, güvenli ve etkin hizmet

“Firma olarak ülkemiz iş dünyasına,  çok önemli bir katkı sunmaktayız.  Bugün gelinen noktada teknolojik yatırımlarımız ve veri merkezi yatırımımız sayesinde ülkemizdeki kurumlara ve firmalara  verebileceğimiz  hizmetleri güçlendirerek altyapı ihtiyaçlarının 7 gün 24 saat kesintisiz, güvenli ve etkin bir şekilde karşılanmasını sağlarken, bu alandaki hizmetlerimizi daha da güçlendirmeyi hedeflemekteyiz. Bu hedefin yeni bir adımı olarak başlattığımız Vodafone işbirliği, merkezimiz imkanlarının daha etkin bir şekilde kullanılmasına olanak sağlayacaktır.”

Bu haber toplam 554 defa okunmuştur